top of page
Image by freddie marriage

Uw vragen beantwoord...

Hoe kunnen we een camper reserveren?

Reserveringen zijn mogelijk via het contactformulier of via e-mail. We zijn ook telefonisch bereikbaar of via Whatsapp. Een reservering is definitief wanneer er een voorschot van €350 betaald is.

Wanneer afhalen en inleveren?

De camper kan afgehaald worden op zaterdag tussen 15h en 17h. Het inleveren van de camper voorzien we op zaterdag tussen 9u en 10u00. Andere tijden zijn bespreekbaar, enkel als er geen aansluitende verhuur is.

Kan er in termijnen betaald worden?

Dit is mogelijk zolang de huursom volledig betaald zijn 30 dagen voor vertrek.  De borgsom dient uiterlijk 8 dagen voor vertrek in ons bezit zijn.

Wordt er uitleg gegeven bij het ophalen van de camper?

Een uitgebreide uitleg wordt door ons voorzien. Ook is er een informatiemap aanwezig in de camper waarin alle belangrijke zaken vermeld staan.

Hoe zijn de campers verzekerd?

Onze campers zijn omnium verzekerd met een vrijstelling van € 1.000, wat tevens de waarborg is. Een bijkomende annulering- en reisverzekering dient de huurder eventueel zelf af te sluiten.

Is er WiFi beschikbaar?

De camper heeft eigen WiFi aan boord en internet werkt in alle landen van de EU. In combinatie met de ingebouwde TV, hoeft u geen enkele nieuwsuitzending of voetbalmatch te missen tijdens uw vakantie.

Moet de camper gepoetst zijn bij inlevering?

De binnenkant moet gepoetst zijn alsook dient de huurder de toiletcassette grondig te reinigen/naspoelen en de vuilwatertank te ledigen. De buitenkant mag alleen door Camp4fun gepoetst worden.  Meer info in onze huurvoorwaarden.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een camper bij jullie?

Een gewoon rijbewijs B is voldoende voor onze campers maar we verhuren enkel aan bestuurders met een minimum leeftijd van 25 jaar die minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

Ik wil de camper graag bekijken voordat ik er mee op vakantie ga, kan dat?

Dat is zeker mogelijk. U kunt een afspraak met ons maken. In het hoogseizoen zijn de campers veelal onderweg en kunnen we niet garanderen dat de campers bij ons in huis zijn.

Moet de eerste dag van de huurperiode altijd een zaterdag zijn?

In het hoogseizoen valt - vanwege onze planning - de datum waarop de huurperiode start op een zaterdag. In de overige seizoenen is het in overleg wel mogelijk om de huur van de motorhome op een andere dag te laten starten of eindigen, afhankelijk van de beschikbaarheid. 

Komen er nog extra kosten bij de huurprijs?

Huurprijzen zijn All-In.

Zijn er zaken die ik zelf nog moet regelen?

Het is altijd handig om zelf een reisverzekering af te sluiten die past bij een kampeervakantie zodat de eigen spullen en onverhoopte medische kosten op vakantie verzekerd zijn. Het is eveneens aangeraden om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Geldt er een algemeen rookverbod in de camper?

Er mag niet gerookt worden in de camper, niet in de bestuurderscabine en niet in de leefruimte. Eventuele reinigingskosten achteraf worden verrekend met de waarborg.

Zijn er spelletjes aanwezig in de camper?

Ja, standaard zijn er gezelschapsspellen aanwezig.

Biedt Camp4fun een vooraf uitgestippelde route aan?

Ja, op aanvraag en volgens prijsafspraak maken wij dit voor u in orde. Uw vakantie start bij Camp4fun. 

Op welke manier wordt er betaald?

Betalingen zijn enkel mogelijk via bankoverschrijving.

Wat is het rijklare gewicht?

Het rijklare gewicht is het gewicht van de camper met alle fabrieksopties inbegrepen en met alle tanks (vers water + diesel + gas) gevuld voor 90%. Daarnaast wordt er ook een bestuurder mee-gerekend met een gewicht van 75kg.

Wat is de Maximum Toegelaten Massa?

De Maximum Toegelaten Massa (MTM) is het maximale gewicht dat het chassis wettelijk mag vervoeren. Tot en met een MTM van 3.500kg kan je de camper besturen met een rijbewijs B (autorijbewijs), erboven wordt een groot rijbewijs verreist (Rijbewijs C of C1).  Voor onze campers heb je een rijbewijs B nodig.

Zijn huisdieren toegelaten?

Huisdieren zijn alleen toegelaten mits aanvraag bij reservatie en na goedkeuring van Camp4fun. 

Welke uitrusting is er aanwezig?

Alles is aanwezig om onmiddellijk te vertrekken. Een inventarislijst is  beschikbaar op aanvraag.  

Kunnen fietsen mee?

Onze campers zijn uitgerust met fietsendragers voor 3 tot 4 fietsen (of max. 50kg) aan de buitenzijde alsook meerdere fietsen in de ruime garage.

Zijn gas en water inbegrepen?

Ja, bij ophaling is de zuiverwatertank (geen drinkwater) gedeeltelijk gevuld en zijn er 2 gasflessen aanwezig waarvan minimaal 1 fles volledig gevuld. Tankstations, parkeer- en kampeerplaatsen bieden vaak de mogelijkheid aan om vers water te nemen, eventueel tegen een kleine vergoeding. 

Op welke brandstof rijdt de camper en is deze vooraf volgetankt?

De camper rijdt op diesel.  U ontvangt de camper met gevulde dieseltank. De camper dient door u volgetankt terug te worden gebracht.

Kan ik mijn auto laten staan op het terrein van Camp4fun?

Absoluut. U kan uw auto op ons eigen terrein stallen zonder extra kosten. Camerabewaking is aanwezig maar het parkeren gebeurt op eigen risico.

Hoelang mogen we de camper huren in het laag- en tussenseizoen?

In het laag- en tussenseizoen zijn in overleg afwijkende dagen en tijden mogelijk. Echter de minimale huurperiode is 3 nachten. 

Welke landen kunnen bezocht worden?

Met de camper mogen alle landen 

bezocht worden die op de groene verzekeringskaart vermeld staan.

Wie mag er rijden met de camper?

Alleen diegenen die de huurovereenkomst hebben ondertekend, zijn geautoriseerd voor het besturen van de camper. Een kopie van de ID-kaart van die personen en het rijbewijs dient overhandigd te worden. De minimale leeftijd om te huren is 25 jaar en de huurder moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een geldig Belgisch/Internationaal rijbewijs.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Onze campers zijn aangesloten bij een pechhulp voor Europa. Bij pech belt u eerst naar Camp4fun om nadien de pechverhelpingsverzekering aan te spreken.

Biedt Camp4fun een gevulde koelkast aan?

Ja, in overleg kunnen wij uw koelkast vullen. Een bbq-pakket, een ontbijtpakket, ... op aanvraag en volgens afspraak maken wij dit voor u in orde.  

Kan ik een proefrit maken vooraf aan onze reis?

Dat is zeker mogelijk. U kunt een afspraak met ons maken. In het hoogseizoen zijn de campers veelal onderweg en kunnen we niet garanderen dat de campers bij ons in huis zijn.

bottom of page