WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Stephan

Wij zijn een gezin van 4 en hadden op het laatste moment beslist om nog enkele dagen weg te gaan. Het contact met deze flexibele verhuurders (Joris en Wendy) verliep professioneel, correct en heel erg vriendelijk. De camper is luxueus ingericht en was kraaknet bij afhalen. Met zijn 170pk heerlijk om mee te rijden.  Ook het WiFi-pakket en de inbegrepen extra's zijn handig, zeker met kinderen. Voor vertrek kregen we een grondige uitleg en in de camper lag een praktische map met bijkomende informatie en tips over de camper. Wij raden zowel de camper als Camp4fun aan.

Linda

Wij hebben heerlijke dagen gehad, ondanks dat de regen met bakken uit de lucht viel. De camper was hagelnieuw en overcompleet, met spellen en een super wifi voor de kids, echt alles was aan boord. Joris en Wendy hebben alles prima uitgelegd en verzorgd, met de camper weggaan was een reuze feest en ervaring. Als we nog eens een camper huren dan alleen bij Joris en Wendy, hun kennis en kunde en passie is super en heel behulpzaam, dus top.

Valery

Wij hebben de camper gehuurd bij Joris en Wendy voor onze eerste camperreis met onze 3 jonge kinderen.
De communicatie verliep zeer prettig en waar mogelijk komen ze je tegenmoet met specifieke wensen. Ook tijdens het ophalen en het brengen van de camper waren Joris en Wendy vriendelijk en namen ze de tijd voor ons.
De camper is super netjes en de inventaris is over-compleet. Het rijden in deze camper is een genot. Hij ligt stabiel op de weg en de automaat maakt het makkelijk rijden.

Margit

Heerlijk een paar dagen weggeweest met een camper van Camp4fun. Was de eerste keer voor mij, maar een geweldige ervaring. Een mooie, complete camper van alle gemakken voorzien. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lea

De camper van Joris en Wendy laat geen wensen open.  Het contact was vriendelijk en hartelijk.
Wij hadden nog iets vergeten in de camper en ze boden ons aan om het naar ons op te sturen .
Al met al een aanrader!

Guido

Prima camper alles netjes in orde goede uitleg bij het afhalen.  Vooral de automaat is een groot pluspunt samen met de krachtige 170 pk motor, een lust om mee op pad te gaan . Dank aan Joris en Wendy tot volgende keer...

Hilde

Nieuwe, en zeer propere camper met alle gemakken voorzien. De vriendelijke verhuurders nemen de tijd om uitleg te geven en zijn altijd bereikbaar in geval van vragen.

Roel

We hebben er een heel leuke vakantie opzitten met de camper van Joris en Wendy. De camper is erg volledig uitgerust, erg praktisch ingericht en de sterke motor geeft vertrouwen ook op steilere bergwegen. Joris en Wendy zijn heel erg vriendelijke mensen die een uitgebreide en duidelijke toelichting geven en ons (beginners) op ons gemak stelden. Voor ons een absolute aanrader!!

Joos

Wat een fijne camper om voor de eerste keer mee op pad te gaan! Door de duidelijke uitleg en bereikbaarheid van Joris & Wendy, vertrokken we met veel vertrouwen. Onze kleine meisjes vonden het ook super om in te slapen en zo dicht bij de natuur te zijn. Zeker een aanrader!