Privacyverklaring

Camp4fun is verantwoordelijk voor een correct beheer en de verwerking van uw gegevens.

Camp4fun onderdeel van 4Consult BVBA
Kadijk 25
3900 Pelt
info@camp4fun.be
+32 (0) 477 206 649
+32 (0) 476 530 970
Ond.Nr.: 0892788295

Persoonsgegevens
 

  • Camp4fun verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en achternaam

    • Adresgegevens

    • Telefoonnummer

    • E-mailadres

    • Rijbewijs (wettelijke verplichting - type rijbewijs)

    • Rekeningnummer

    • Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
 

  • Camp4fun verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

    • Scan van uw ID gegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens

 

  • Camp4fun verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het contractueel verwerken van uw boeking

    • Het afhandelen van uw betaling

    • Het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

    • U te bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

    • U te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten

    • Om goederen en/of diensten bij u te leveren

    • Bij wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld voor het indienen van onze belastingaangifte

Duurtijd bewaren persoonsgegevens

 

  • Camp4fun bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens 5 jaar en financiële gegevens 10 jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

  • Camp4fun verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Het gebruik van cookies

 

  • Tijdens een bezoek aan de site kunnen cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.  
     

Uw gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen

 

  • Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt u als gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele wijziging van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Camp4fun. Verder kunt u bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken digitaal naar u of een ander door u genoemde organisatie, te sturen. Indien nodig kunt u ook vragen uw gegevens te wijzigen die onjuist, niet volledig of niet relevant zouden zijn.  

Klachten

  • Bent u het niet eens met hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u steeds contact met ons opnemen via info@camp4fun.be. Wij behandelen uw klacht met de nodige zorg.  Toch niet helemaal tevreden, kan u zich steeds richten tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer via contact@apd-gba.be.

Contact opnemen

Find us on

Facebook & Instagram

Kadijk 25

3900 Pelt

België

 


BTW BE 0892.788.295